Da bi Vam bila omogućena kupovina na našem sajtu morate biti registrovani korisnik. Registrovani korisnik podrazumeva da je registrovan u bazi Guma centar doo poslovnih partnera, čime se automatski validira kao lice koje može da obavlja kupovinu putem Guma centar doo  Web Shopa. Svaki novi Guma centar doo  partner automatski dobija mogućnost da svoju robu poručuje online.

Za neregistrovane korisnike (pravna lica) proces registracije je veoma jednostavan i od Vas zahteva samo osnovne podatke. Da biste započeli registraciju, u gornjem desnom uglu sajta klikom na polje REGISTRACIJA otvara Vam se polje u koje je potrebno da unesete sve podatke. Kada unesete sve podatke klikom na POŠALJI . Nakon toga, novoregistrovani korisnik/partner se informiše putem e-mail obaveštenja u kome korisnik dobija tzv. ''pozivnicu za potvrdu šifre'' u formatu linkovane instrukcije. Konfirmacija korisničkog naloga je jednostavna i laka, potrebno je samo slediti link koji se nalazi u donjem delu poslate pozivnice i potvrditi svoju jedinstvenu korisničku šifru. Nakon potvrde šifre, novoregistrovani korisnik/partner postaje regularni (postojeći) “Guma centar doo'' partner i dobija mogućnost da svoju robu poručuje online, putem Guma centar Web Shopa na adresi b2b.gumacentar.rs

Proces kupovine

Kada pronađete proizvod(e) koji želite, potrebno je da odaberete količinu i kliknete da dugme DODAJ U KORPU.

Kada ste završili sa odabirom, klikom na MOJA KORPA u gornjem desnom uglu otvara se stranica sa pregledom svih poručenih proizvoda i poljima koje je potrebno da popunite, kako bi pošiljka stigla na željenu adresu.
Nakon toga, odaberite kurirsku službu i način plaćanja, a ukoliko imate neku napomenu, možete je upisati u polje namenjeno za komentar.

Klikom na dugme POTVRDI potvrđujete da se slažete sa uslovima kupovine, a vaša porudžbina ulazi u proceduru obrade. Na e-mail koji ste upisali stići će vam potvrdni mail o uspešnoj kupovini, kao i sva obaveštenja o promeni statusa vaše porudžbine.

Želimo vam prijatnu kupovinu!